Jobba hos oss

Pedagog till 2047 Science Center

Är du vår nya kollega?

Är du en driven pedagog som brinner för att göra det där lilla extra och vill dela med dig av dina idéer och ditt engagemang till andra i en spännande verksamhet i framkant? Då är 2047 Science Center en arbetsplats för dig.

Hos oss får du möjlighet att tillsammans med våra pedagoger utveckla dina idéer och din kompetens och bidra till att stärka det pedagogiska utvecklingsarbetet i skolan samt inspirera och sprida kunskap kring naturvetenskap och teknik till allmänhetens alla åldrar.

2047 Science Center är ett av 20 science centers i Sverige. Vi är en kunskapsarena inom naturvetenskap, teknik och matematik och fungerar som ett nav mellan skola, akademi och näringsliv i syfte att stärka framtidens kompetensförsörjning. En central fråga i allt det vi gör är hållbar utveckling och att sprida kunskap om de globala målen.

Vi bedriver spetsundervisning, laborationer och hands-on aktiviteter för skolans alla årskurser och genomför kompetensutvecklingsinsatser för lärare både på vårt science center och ute på skolor. Vi genomför aktiviteter i olika samverkansprojekt och erbjuder uppsökande verksamhet i flera olika kommuner i Dalarna. Vi har även en välbesökt experimentmiljö som tar emot mer än 50 000 besökare årligen. Det här och mycket annat gör 2047 Science Center till en spännande arbetsplats i framkant.

Låter det här som en arbetsplats där du tillsammans med oss kan få utlopp för din fulla potential?

Som pedagog på 2047 SC arbetar du med utvecklingsuppdrag och projekt riktade mot både skola och allmänhet. Du arbetar med stöd till det pedagogiska utvecklingsarbetet i skolan, du genomför skolprogram på vårt science center för skolans alla årskurser, du bidrar med det pedagogiska lagret i olika samverkansprojekt och i vår experimentmiljö, samt genomför uppsökande pedagogiska aktiviteter i olika kommuner i Dalarna. Just nu behöver vi förstärkning i vår pedagoggrupp då en av våra pedagoger går vidare till andra utmaningar.

Vi söker dig som:

  • Är legitimerad lärare inom ämnesområdet NO/TK/MA
  • Du har kunskap om och intresse för programmering och hållbarhetsarbete
  • Tycker om att arbeta såväl självständigt som i grupp.
  • Är noggrann i ditt arbete och tar stort eget ansvar
  • Är flexibel och trivs i en föränderlig miljö.
  • Ser möjligheter framför hinder och har idéer om hur vi tillsammans tar oss längre
  • Har ett engagemang och en kreativitet som smittar

Meriterande är erfarenhet av pedagogiskt arbete i de lägre åldrarna och erfarenhet av NTA-skolutveckling. För oss är det viktigt att vi får en ny kollega som gör vår grupp komplett genom rätt kompetens och personliga egenskaper. Är det du?

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start snarast möjligt till terminsstart ht-24. Vid tillsvidareanställning tillämpas 6 månaders provanställning.

Tjänsten är en semestertjänst. Arbetsplatsen är i Borlänge men tjänsten innefattar ibland resor då vi även arbetar med uppsökande verksamhet, vilket innebär att B-körkort är ett krav. I arbetet kan även tjänstgöring på kvällar och helger förekomma.

För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister. Utdrag beställs hos Polisen.

Ansökan, med sedvanliga handlingar, skickas snarast till:

ansokningar@2047.nu senast den 31 juli, märk mejlet med ”Pedagog 2047 SC”.

Kontakter:

Alexandra Carlsson, Tf. VD Tel: 0243-42 02 05

Fackliga representanter:

Linda Axelsson Karlqvist, Sveriges Lärare Tel: 0243-42 02 01

Veronica Blomkvist Vision Tel: 0243-79 39 02

Välkommen med din ansökan!

Priser 
ENTRÉ
Barn: 60 kr
Vuxnen: 100 kr
Pensionär: 80 kr
 
PLANETARIET
40 kr/visning + entréavgift
Åldergräns; 6 år och uppåt
 
Öppettider
17 juni – 18 augusti
Måndag–lördag: 10.00-17.00
Söndag: stängt

Opening hours 
17 June – 18 August
Monday-Saturday: 10 am – 5 pm
Sunday: Closed
 
 

 

Kontaktuppgifter:
Post- och leveransadress:
Jussi Björlings väg 25
784 32 Borlänge
 
Tel:
0243-79 39 00
Telefonväxeln är öppen under öppettiderna till vänster

E-post:
info@2047.nu

Personal

Faktureringsinformation


2047SC hemsida