Vi söker ny receptionsansvarig!

Är du utåtriktad och positiv? Tycker du om att arbeta i en serviceinriktad roll? Är du strukturerad och tycker om att ta ansvar? Skulle du beskriva dig själv som driven och att du motiveras av att göra ett bra arbete? Då är arbetet som receptionsansvarig på 2047 Science Center ett arbete för dig.

 

Arbetsuppgifter. Vår reception är en nyckelposition och ett nav i vår verksamhet. Vi söker en receptionsansvarig med uppgift att säkra receptionens servicenivå, bemanning och administrativa funktioner. Mottagande och service är nyckelord för arbetet i receptionen på 2047 Science Center. Receptionens personal tar emot våra besökare, svarar i telefon och sköter bokningar. I arbetet ingår även hantering av vår butik och café, med försäljning och inköp. Det är omväxlande arbetsuppgifter med mycket personlig kontakt med både besökare och medarbetare. I Science Centrets olika arrangemang och projekt deltar receptionspersonalen i olika omfattning.

Din profil. Vi söker dig som är en social och positiv person. Du som receptionsansvarig tycker om att ta ansvar och är strukturerad i ditt arbete. Viljan att leverera god service till våra besökare och medarbetare är en grundförutsättning för arbetet. Du som receptionsansvarig ska vara lagorienterad och stort värde sätts på samarbetsförmåga och lyhördhet. 2047 Science Center är i en stark utvecklingsfas och vi förutsätter att du är en person som vill vara med i vår utveckling/förändring och att du bidrar med din handlingskraft. Erfarenhet av arbete i reception, schemaläggning, hantering av kassa och språkkunskaper är meriterande.

Om 2047 Science Center  
2047 Science Center ökar intresset för och kompetensen inom naturvetenskap och teknik. På pedagogisk och vetenskaplig grund utbildar och inspirerar vi barn, unga och pedagoger i ämnen som är avgörande för att vi som land och som region ska vara konkurrenskraftiga nu och i framtiden.
 
Om tjänsten
Tillsvidareanställning ca 90%, med helgarbete var 3:e helg.
Tillträde efter överenskommelse.
 
Välkommen med din ansökan!
Ansökan med sedvanliga handlingar skickas senast den 30 november 2017 till: ann-sofia.jansson@2047.nu.
Märk din ansökan med: Receptionsansvarig.
Vi genomför intervjuer löpande, så invänta inte sista ansökningsdag
 
Upplysningar: Ann-Sofia Jansson 0243-79 39 00

 

 

 

Share
Priser
ENTRÉ
Barn: 60 kr
Vuxna: 100 kr
Pensionär: 80 kr

Lilla familjen, 1 vuxen & 2 barn: 200 kr (från barn 3: 60 kr/barn)

Stora familjen: 2 vuxna & 3 barn: 350 kr (från barn 4: 60 kr/barn)

PLANETARIEENTRÉ
Planetarieentré: 45 kr
entré tillkommer

MER INFO
Mer info om tider och priser
Priser för skolklasser

Öppettider

Måndag-fredag: kl 10-17

Lördag-söndag: kl 10-15
Lördag 11 november stängt!
 
 
 
Kontaktuppgifter:
Besöks- och leveransdress:
Jussi Björlings väg 25
784 32 Borlänge
(Galaxen)

Postadress:
Box 901
781 29 Borlänge  

Tel:
0243-79 39 00

E-post:
info@2047.nu

Framtidsmuseet Logo